Info vodič

Unicef-ova događaj - Dijete je dijete

Info vodič

Unicef-ova događaj - Dijete je dijete

Kategorija: Razno

Ukratko

UNICEF u Bosni i Hercegovini i Ured Europske unije u Bosni i Hercegovini povodom obilježavanja 30 godina od usvajanja Konvencije o pravima djeteta u Bosni i Hercegovini organizuju događaj 'Dijete je dijete', koji će se održati 15. studenog od 11 sati, u prostorijama Info centra Europske unije u Bosni i Hercegovini, na adresi Skenderija 3a, Sarajevo.

Tijekom događaja bit će predstavljene priče djece koja su boravila u migrantskim prihvatnim centrima u Bosni i Hercegovini, a izvest će ih djeca polaznika dramske akademije Helen O’Grady iz Sarajeva.

Također, bit će prikazan video 'Pričaj mi', u organizaciji internacionalne fondacije 'Humanost u akciji', nastao tijekom istoimene kampanje, posvećene podizanju svijesti među građanima Bosne i Hercegovine o patnjama djece i adolescenata imigranata koji su pobjegli iz svojih zemalja u potrazi za sigurnošću i boljim životom.

Obraćanja zamjenika šefa Delegacije Europske unije u Bosni i Hercegovini Khaldoun Sinna i šefice predstavništva UNICEF-a u Bosni i Hercegovini Rownak Khan planirana su u 11 sati, na samom početku događaja.

Vrijeme
15. 11. 2019. u 11:00
15. 11. 2019. u 12:00
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close