Info vodič

Što baciš uz vodu, naći ćeš niz vodu

Info vodič

Što baciš uz vodu, naći ćeš niz vodu

Kategorija: Obrazovanje

Ukratko

Nakon Banja Luke, Sarajeva, Tuzle gdje je interaktivni događaj Što baciš uz vodu, naći ćeš niz vodu posjetilo više stotina građanki i građana, isti je najavljen za subotu 02. listopada u Mostaru na Štefanijinom šetalištu.

Ovaj, kao i prethodni događaji dio su projekta Okolinski prihvatljivo upravljanje postojanim organskim zagađujućim materijama (POPs) u industrijskom i sektoru upravljanja opasnim otpadom u Bosni i Hercegovini koji financira Švedska, a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) u suradnji s partnerima Ministarstvom vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Federalnim ministarstvom okoliša i turizma, te Ministarstvom prostornog uređenja, građevinarstva i ekologije Republike Srpske.

Posjetitelji događaja će, s predstavnicima UNDP tima, ekspertima za zaštitu okoliša i upravljanje postojanim organskim zagađujućim materijama (POPs) razgovarati o načinima postupanja prema POPs materijama, učiti gdje se sve nalaze i koje posljedice mogu ostaviti na ljudski i životinjski organizam ako se neadekvatno odlažu.

Uz edukativne sadržaje i kvizove, posjetioci će dobiti i nagrade i brošure putem kojih će se upoznati s vrstama postojanih organskih zagađujućih materija (POPs) i saznati zašto ove materije predstavljaju ozbiljnu prijetnju okolišu.

Pozivamo građanke i građane Mostara da nam se pridruže u subotu, 02. listopada 2021. u 12:00 sati na Štefanijinom šetalištu.

Vrijeme
02. 10. 2021. u 12:00
02. 10. 2021. u 13:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close