Info vodič

Promocija knjige Služiti čovjeku-putokaz humanosti u medicini

Info vodič

Promocija knjige Služiti čovjeku-putokaz humanosti u medicini

Kategorija: Kultura

Ukratko

Predstavljanje knjige "Služiti čovjeku-putokaz humanosti u medicini" održat će se u subotu, 22. lipnja, u 18 sati u Narodnoj knjižnici u Širokom Brijegu, u organizaciji Zaklade 'fra Mladen Hrkać' i Ogranka Matice hrvatske u Širokom Brijegu.   

Urednici knjige su prof.dr.sc. Marijana Braš i prof.dr.sc. Veljko Đorđević, ugledni psihijatri i profesori na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, a za knjigu kažu da je ona zapis o jednom vremenu početaka stvaranja organizirane palijativne medicine u Hrvatskoj koju su prvi čitatelji nazvali i "knjigom dobrih ljudi". 

O knjizi će, uz urednike knjige, govoriti i dipl.med.sr. Zdravka Lončar, glavna medicinska sestra Sveučilišne kliničke bolnice Mostar te mag. sestrinstva Marjana Mucić, glavna sestra hospicija Centra za palijativnu skrb pri Domu zdravlja Ljubuški. 

Knjiga opisuje osobna iskustva više od 150 zdravstvenih profesionalaca, 20 bolesnika i članova njihovih obitelji, 50 studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i 25 institucija i organizacija s područja Hrvatske, a vezano uz pristup teško oboljeloj osobi i članovima obitelji.


Vrijeme
22. 06. 2019. u 18:00
22. 06. 2019. u 19:00
Lokacija
Široki Brijeg

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close