Info vodič

Prezentacija kampanje - Sva lica pristupačnosti

Info vodič

Prezentacija kampanje - Sva lica pristupačnosti

Kategorija: Razno

Ukratko

Organizacija amputiraca 'UDAS', u partnerstvu sa Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Udruženjem građana 'Nešto Više' Sarajevo, provodi projekat 'Zajednice različitih, ali ravnopravnih građana', koji ima za cilj postići veći nivo uključenosti organizacija civilnog društva u proces Europskih integracija, fokusirajući se na povećanje socijalne uključenosti i nediskriminaciju osoba sa invaliditetom.

Projekat se aktivno provodi u pet gradova – u Banjoj Luci, Bijeljini, Sarajevu, Trebinju i Tuzli, u kojima će se organizirati javni događaji unutar kampanje 'Sva lica pristupačnosti' sa ciljem animiranja javnosti o načinima poboljšanja kvaliteta života i integracije osoba sa invaliditetom.

Organizatori vas srdačno pozivaju da im se pridružite na petom i ujedno posljednjem događaju, 'Sva lica pristupačnosti' u subotu, 1. veljače 2020. godine u vremenu od 11 do 12 sati na Trgu Slobode u Trebinju, da razgovarate sa predstavnicima organizacija civilnog društva i sudionicima projekta, te da se sami uvjerite u energiju i posvećenost okupljenih oko zajedničkog cilja.

Vrijeme
01. 02. 2020. u 11:00
01. 02. 2020. u 12:00
Lokacija
Trebinje

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close