Info vodič

Potpis ugovora o dodjeli poticajnih sredstava

Info vodič

Potpis ugovora o dodjeli poticajnih sredstava

Kategorija: Business

Ukratko

U srijedu 18. 9. ministarstvo razvoja, poduzetništva i obrta FBiH organizira potpisivanje ugovora o dodjeli poticajnih grant sredstava u 2019. godini koji će se održati u kongresnoj dvorani zgrade Vlade Federacije Bosne i Hercegovine u Mostaru (ulica Ante Starčevića bb) od 10 do 16 sati.

Ugovori će se potpisati između ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta FBiH i korisnika kojima su odobrena poticajna grant sredstva kroz osam projekata: poticaj inovatorima – pojedincima, poticaj udruženjima, komorama i obrazovnim institucijama, unaprjeđenje institucijske poduzetničke infrastrukture, tehničko usklađivanje (uvođenje ISO i HACCP standarda i osiguranje CE znaka), poticaji opstanku starih i tradicionalnih zanata, poticaji razvoju vezanih i posebnih obrta, poticaj novoosnovanim subjektima MSP-a, jačanje konkurentnosti MSP.

Tijekom potpisivanja ugovora, Ministarstvo će, s početkom u 11 sati, održati i konferenciju za medije na kojoj će ministar Amir Zukić, sa svojim suradnicima, prezentirati poticajna grant sredstva u 2019. godini, njihove efekte i očekivane rezultate (dvorana za održavanje sjednica Vlade Federacije BiH).

Vrijeme
18. 09. 2019. u 10:00
18. 09. 2019. u 16:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close