Info vodič

Potpis memoranduma o suradnji

Info vodič

Potpis memoranduma o suradnji

Kategorija: Business

Ukratko

Web portal za zapošljavanje BoljiPosao.com, zajedno sa agencijom za posredovanje u zapošljavanju JKPS Interim d.o.o. i Mental Human Resources, agencija za posredovanje u zapošljavanju sa sjedištem u Istanbulu, nakon veoma uspješnih pregovora dogovorili su suradnju na području tržišta rada.

Suradnja će obuhvatiti razmjenu stručnog kadra i zapošljavanje na teritoriji na kojoj obavljaju svoju djelatnost, a to su: Turska, Azerbajdžan, Qatar, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija.

Dogovrene suradnja je veoma važna zbog mogućnosti otvaranja tržišta za sve one koje žele posao izvan BiH, a što je još važnije za poslodavce u našoj državi se pruža mogućnost da stručni kadar traže u drugim državama. Time bi se ublažio nedostatak stručnjaka koji u velikom broju napuštaju Bosnu i Hercegovinu.

Predstavnici ovih kompanija će potpisati Memorandum o suradnji kojim će precizirati sve djelatnosti i ciljeve. Potpisivanje Memoranduma će se obaviti 27.11. u 14 sati u prostorijama Privredne komore Kantona Sarajevo, ulica La Benevolencija 8.

Vrijeme
27. 11. 2019. u 14:00
27. 11. 2019. u 14:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close