Info vodič

Otvorenje restorana - Lonato

Info vodič

Otvorenje restorana - Lonato

Kategorija: Razno

Ukratko

Javna ustanova Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama 'Los Rosales' Mostar osnovan je sada već davne 1997. godine, kao jedinstven i specifičan pravni subjekt u kojem se kroz nekoliko segmenata rada (vrtić, osnovnu školu, radionice za drvo, keramiku, tekstil, uzgoj cvjeća, radionicu kuhanja i rezidentni smještaj) obrazuju, odgajaju, socijaliziraju, radno osposobljavaju i rehabilititraju djeca i omladina sa lakšim, umjerenim i kombiniranim poteškoćama u psihofizičkom razvoju uzrasta od 2 do 45 godina starosti.

Priča zvana restoran lunchroom 'Lonato' privedena je kraju i ovom prilikom imaju čast i zadovoljstvo, s osjećajem velikog ponosa što su začetnici i nositelji jedne divne i jedinstvene priče na području HNŽ pozvati Vas na svečano otvaranje restorana 'Lonato' u prostorijama JU Centar za djecu i omladinu sa posebnim potrebama 'Los Rosales' Mostar u petak 13.9. u 13 sati (otvaranju će prisustvovati zvanice sa pozivnicama) i petak 13.9. od 19 sati kada će biti upriličen koncert benda britanskog veleposlanstva 'Diplomatic Instrument' koji su, pored financijske pomoći kao dodatni način svoje podrške izrazili želju da i na ovakav način daju svoj doprinos ovoj priči.

Na ulazu će se moći kupiti karte u iznosu od 20 KM na dan otvaranja i sav prihod od prodatih karata ide u humanitarne svrhe i bit će namjenjen za rad restorana.

Vrijeme
13. 09. 2019. u 13:00
13. 09. 2019. u 19:45
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close