Info vodič

Osmijeh kao životni i društvenih kapital - dvodnevni znanstveni skup

Info vodič

Osmijeh kao životni i društvenih kapital - dvodnevni znanstveni skup

Kategorija: Razno

Ukratko

Sveučilište Hercegovina organizira znanstveni kolokvij u kojemu će stručnjaci govoriti o osmijehu, smijehu, humoru, vedrini …

U petak 24. i subotu 25. rujna ove godine, stručnjaci psihologije, pedagogije, medicine, filozofije, prava, sociologije, jezikoslovlja i brojni drugi govorit će o važnosti osmijeha kao temeljnog životnog i društvenog kapitala.

U Bijakovićima, na Fakultetu društvenih znanosti dr. Milenka Brkića, već petu godinu zaredom okupljaju se stručnjaci iz raznih zemalja, ove godine iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Mađarske, kako bi razmotrili i osvijetlili jednu od tema u ciklusu znanstveno-istraživačkog programa „Očima djeteta“.

Ključna perspektiva je psihologija koja stoji iza osmijeha. U vremenu izgubljenosti, straha, ugroženog psihičkog zdravlja, pojedinačnih i kolektivnih neuroza koje su posljedica pandemije COVID-19, ova tema je možda aktualnija od svih ostalih.

Pozvani uvodni predavači ove godine su dr. Jadranka Kolenović Đapo iz Sarajeva, dr. Ivona Čarapina Zovko iz Mostara, mr. sc. Nermina Vehabović Rudež iz Visokog i dr. Miroslav Prstačić iz Zagreba.

 

Vrijeme
24. 09. 2021. u 10:30
24. 09. 2021. u 18:00
Lokacija
Čitluk

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close