Info vodič

Obilježavanje Svjetskod dana AIDS-a

Info vodič

Obilježavanje Svjetskod dana AIDS-a

Kategorija: Razno

Ukratko

Tema ovogodišnjeg Svjetskog dana AIDS-a (www.worldaidsday.org) je 'Zajednice čine razliku'. Obilježavanje Svjetskog dana AIDS-a je važna prilika da se prepozna temeljna uloga zajednice koja može na pozitivan način odgovoriti AIDS-u na međunarodnoj, nacionalnoj i lokalnoj razini.

Asocijacija infektologa u Bosni Hercegovini, Klinika za infektivne bolesti SKB Mostar i Studentska sekcija za hitnu medicinu obilježit će Svjetski dan HIV/AIDS-a organizacijom dragovoljnog i povjerljivog savjetovanja i testiranja na HIV ispred Mepas Mall-a u subotu, 30. studenog od 10 do 18 sati. Tijekom ovih aktivnosti će biti dostupni informativni materijali, besplatni prezervativi i liječnici koji će odgovarati na pitanja o liječenju i prevenciji HIV/AIDS-a te drugih krvlju i spolno prenosivih bolesti.

U nedjelju 1. prosinca bit će moguće 24-satno anonimno i povjerljivo testiranje na HIV u Klinici za infektivne bolesti SKB Mostar (zgrada 'Stara kirurgija'), a sljedećih dva tjedna u domovima zdravlja Čitluk, Jablanica i Stolac će se održati stručna predavanja na temu HIV/AIDS-a.

U subotu će liječnici će biti dostupni za izjave u 12 sati ispred Mepas Mall-a.

Vrijeme
30. 11. 2019. u 10:00
30. 11. 2019. u 18:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close