Info vodič

"Ne igraj na Engleze" u Narodnom pozorištu Mostar

Info vodič

"Ne igraj na Engleze" u Narodnom pozorištu Mostar

Kategorija: Kultura

Ukratko

Komedija "Ne igraj na Engleze" Vladimira Đurđevića, u režiji Emira Spahića na repertoaru Narodnog pozorišta u Mostaru je u petak, 19. ožujka s početkom u 20:00 sati.

Predstava na zanimljiv, ozbiljan, ironičan i duhovit način govori o jednom od gorućih problema bh. društva – kockanju i ovisnosti o klađenju.

Trojica najboljih prijatelja iz djetinjstva – Paun, Piksi i Bule – čekaju ishod jedne utakmice koja ih dijeli od željenog dobitka, a na koju su se sva trojica različito kladila.

Od tog jednog rezultata njih trojica očekuju rješenje svih svojih problema. Drži ih zajednička ovisnost i iluzija kako jedan dobitak sve rješava, kako zadovoljstvo jednog dobitka poništava sva životna nezadovoljstva, kako taj jedan pogodak briše sve promašaje.

U tom iščekivanju oni otkrivaju sve svoje strahove i nade, na vidjelo izlaze njihove mračne tajne, njihove nade i snovi o sreći...

U predstavi glume: Emir Spahić, Ivan Skoko i Emir Sejfić. Adaptaciju i dramaturgiju teksta potpisuje Adnan Lugonić, scenografiju i kostimografiju Sabina Trnka.

Vrijeme
19. 03. 2021. u 20:00
19. 03. 2021. u 21:30
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close