Info vodič

Najava potpisivanja sporazuma FMROI

Info vodič

Najava potpisivanja sporazuma FMROI

Kategorija: Razno

Ukratko

Obavještavamo vas da će u ponedjeljak (8. februara/veljače 2021. godine) u sjedištu Vlade Federacije BiH u Sarajevu (ul. Hamdije Čemerlića 2), a u organizaciji Federalnog ministarstva raseljenih osoba i izbjeglica, biti potpisani sporazumi o saradnji na provođenju Državnog projekta stambenog zbrinjavanja u okviru Regionalnog stambenog programa (DPSZ/RSP) za Podprojekat BiH5 „Obnova i izgradnja 81 individualnog stambenog objekta za raseljene osobe i povratnike u BiH“.

Sporazume će, u svojstvu implementatora projekta, s načelnicima i gradonačelnicima 23 općine i grada u Federaciji BiH (Banovići, Bihać, Bosanska Krupa, Bugojno, Čapljina, Dobretići, Glamoč, Gornji Vakuf-Uskoplje, Gradačac, Jajce, Kakanj, Kalesija, Kladanj, Ključ, Konjic, Kupres, Lukavac, Maglaj, Mostar, Sanski Most, Sapna, Stolac, Vareš i Velika Kladuša) potpisati federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić.

Zbog poštivanja epidemioloških mjera Ured Vlade Federacije BiH za odnose s javnošću će zabilježitit i dostaviti fotografije s potpisivanja sporazuma.

Događaj će biti održan uz maksimalno poštivanje Naredbi i Preporuka Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva usvojenih Zaključkom V. broj: 170/2021 od 28.01.2021. godine („Službene novine Federacije BiH“, broj: 9/21).

Izjave za medije planirane su u 12:45 sati!

Vrijeme
08. 02. 2021. u 12:00
08. 02. 2021. u 13:00
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close