Info vodič

Mostarsko ljeto - izvedba predstave Sve je do nas

Info vodič

Mostarsko ljeto - izvedba predstave Sve je do nas

Kategorija: Kultura

Ukratko

Za kraj sezone nas očekuju još dvije izuzetno zanimljive i uzbudljive izvedbe na sceni NPM, od kojih je prva predstava 'Sve je do nas' Emira Hadžihafizbegovića koju će popularni glumac izvesti u subotu 29. lipnja sa početkom u 20 sati.

Hadžihafizbegović u pomenutoj monodrami glumi profesora matetamtike bez posla. Riječ je o priči koja nas tjera da se restartujemo, da se borimo i da krenemo jednim putem koji omogućava prosperitet svim narodima u BiH i dijaspori. Predstavom dotiče sve segmente, politiku, biznis, vjeru ...

Kako jedan obični čovjek gubi posao, gubi materijalno stanje, zato što govori istinu, ali zato se duhovno uzdiže i postaje sretan. Mostarska publika će imati jedinstvenu priliku pogledati predstavu koja redovno puni dvorane širom svijeta, bez plaćanja ulaznica, jer se ista održava u okviru kulturno – turističke manifestacije 'Mostarsko ljeto 2019', a potrebno je samo rezervirati ulaznice na blagajni NPM-a.

Ulaznice za predstavu 'Sve je do nas' mogu se preuzeti na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 do 14 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Vrijeme
29. 06. 2019. u 20:00
29. 06. 2019. u 21:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close