Info vodič

Kongres o katastru u BiH

Info vodič

Kongres o katastru u BiH

Kategorija: Razno

Ukratko

Geodetsko društvo Herceg Bosne organizira u Neumu IV. Kongres o katastru u Bosni i Hercegovini s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati u Grand hotelu Neum od 29. do 31. listopada, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Federacije Bosne i Hercegovine Marinka Čavare.

Kongres započinje prijavom i registracijom sudionika u utorak 29. 10. popodne, a u srijedu 30.10. od 9:30 sati započinje radnji dio. Tijekom uvodne sesije bit će prezentirana iskustva povezivanja temeljnih državnih registra (registar osoba, adresni registar, katastar i zemljišna knjiga) u Kraljevini Švedskoj, stanje registara i aktivnosti na njihovom povezivanju u Bosni i Hercegovini, te Europsko vijeće geodeta (CLGE).

Tijekom kongresa bit će potpisan ugovor o nastavku CILAP projekta za naredne dvije godine.

Po okončanju prve sesije oko 11 sati, izjave za medije će dati: Ivan Lesko predsjednik Geodetskog društva Herceg-Bosne, ujedno i presjedavajući Znanstveno-stručnog odbora Kongresa, Željko Obradović, ravantelj Federalne uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove i Adelko Krmek, predsjednik Organizacijskog odbora.

Vrijeme
30. 10. 2019. u 09:30
30. 10. 2019. u 12:00
Lokacija
Neum

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close