Info vodič

Konferencija 'Žene u poslovnom svijetu'  u Mostaru

Info vodič

Konferencija 'Žene u poslovnom svijetu' u Mostaru

Kategorija: Razno

Ukratko

M.T. Abraham Grupa i Večernji list BiH organiziraju konferenciju "Žene u poslovnom svijetu", koja će se održati u utorak, 8. ožujka, u Aluminiju u Mostaru s početkom u 11 sati.

O vlastitim uspjesima i izazovima s kojima se susreću na svom životnom putu govorit će zamjenica direktora Aluminij Industrije Suzi Mikulić, zatim vodeća regionalna partnerica za usluge revizije kompanije Deloitte BiH Sabina Softić, ravnateljica Zavoda za zapošljavanje FBiH Helena Lončar, federalna ministrica okoliša i turizma Edita Đapo, direktorica Saveza općina i gradova FBiH Vesna Travljanin i zamjenica glavnog urednika Večernjeg lista BiH Valentina Rupčić.

"Sutra, na Međunarodni dan žena, održat će se navedena konferencija, ne samo kao dan proslave nego kao poziv na istinski rodni paritet u BiH i šire, kako bi u današnjem svijetu i žene i muškarci gradili bolje društvo. Osnažiti žene u BiH pričama uspješnih žena bio je i motiv da konferencijom pokažemo svo bogatstvo kojim raspolaže BiH u raznim sferama društva i poslova", priopćili su organizatori ranije.

Vrijeme
08. 03. 2022. u 11:00
08. 03. 2022. u 15:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close