Info vodič

Konferencija za medije povodom festivala Slovo Gorčina

Info vodič

Konferencija za medije povodom festivala Slovo Gorčina

Kategorija: Kultura

Ukratko

Direkcija Festivala kulture 'Slovo Gorčina' organizira drugu konferenciju za medije uoči predstojećeg Festivala kulture 'Slovo Gorčina', koji će se održati u Stocu 26-28. srpnja.

Na konferenciji će se obratiti Gorčin Dizdar, predsjednik Upravnog odbora Udruženja 'Slovo Gorčina' i predstaviti ovogodišnji program festivala i Stolački ljetni univerzitet, koji se organizira u suradnji sa Fondacijom Friedrich Ebert, u sklopu projekta SEE Democratic Left (Demokratska ljevica jugoistočne Europe), a čija je ovogodišnja tema Otpor!

Na konferenciji će biti predstavljen i Bilten 'Slovo Gorčina' (dvobroj 2018/2019).

Osim Dizdara, nazočnima će se obratiti i Dragan Markovina, predavač na Stolačkom ljetnom univerzitetu, Adnan Žetica, član žirija za dodjelu književne nagrade 'Mak Dizdar' za 2019. godinu i član UO 'Slovo Gorčina', te Srđan Sekulić, pjesnik, prošlogodišnji dobitnik treće nagrade i volonter na ovogodišnjem festivalu.

Konferencija će se održati u srijedu, 24.7., sa početkom u 11 sati, u Centru za kulturu Mostar. Svečano otvorenje festivala je u petak, 26. srpnja, na nekropoli stećaka Radimlja.

Vrijeme
24. 07. 2019. u 11:00
24. 07. 2019. u 11:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close