Info vodič

Konferencija poljoprivrede i prehrambene industrije

Info vodič

Konferencija poljoprivrede i prehrambene industrije

Kategorija: Razno

Ukratko

Internacionalna znanstveno-stručna konferencija poljoprivrede i prehrambene industrije pod nazivom 'Smart agriculture systems, answers for forthcoming challenges' Sarajevo.

Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu i Poljoprivredni fakultet Univerziteta Ege (Izmir, Turska), u suradnji sa 'Društvom za medicinski i biološki inžinjering BiH' te Poljoprivrednim fakultetom, Univerziteta u Beogradu organiziraju 30-tu jubilarnu Internacionalnu znanstveno-stručnu konferenciju poljoprivrede i prehrambene industrije pod nazivom 'Smart agriculture systems, answers for forthcoming challenges'.

Konferencija će se održati u hotelu 'Hills', u periodu od 26. do 27. rujna. Za učešće na konferenciji prijavljeno je 95 radova iz oblasti poljoprivrede i prehrambene tehnologije iz više od šest zemalja. Svoja izlaganja na konferenciji će imati neki od najpoznatijih svjetskih stručnjaka iz Njemačke, Španjolske, Italije, Turske, Hrvatske, Slovenije, Srbije, Makedonije... Početak konferencije je u 9:30 sati.

Vrijeme
26. 09. 2019. u 09:30
26. 09. 2019. u 12:00
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close