Info vodič

Izvedba predstave - Pune vreće ljubavi i sreće

Info vodič

Izvedba predstave - Pune vreće ljubavi i sreće

Kategorija: Kultura

Ukratko

Sarajevski ratni teatar će kraj ove godine obilježiti novogodišnjom predstavom za djecu 'Pune vreće ljubavi i sreće'.

Šta se dogodi kada iz veš mašine ispadne čarapa za poklone ali sa rupom? Kako će čuvati poklone i da li će doći Djed Mraz sa vrećama ljubavi i sreće?

U predstavi igraju – Selma Alispahić, Maja Salkić, Ana Mia Karić, Jasenko Pašić i Adnan Kreso. 'Pune vreće ljubavi i sreće' jesu novogodišnja želja uposlenika SARTR-a da poklone predstavu djeci/korisnicima projekta 'Obrok za sve' udruženja Pomozi.ba. Oni bi, kao i svake godine, djeci omogućili paketiće, a Sarajevski ratni teatar posjetu pozorištu, gledanje predstave i pune vreće ljubavi i sreće.

Također, željeli bi omogućiti i ostaloj publici da pogledaju predstavu, obraduju svoje mališane paketićima i ujedno sudjeluju u humanitarnoj akciji. Sav prihod od prodaje ulaznica (5 KM) će biti doniran korisnicima projekta 'Obrok za sve'. Pozivaju Vas da 29. prosinca (nedjelja) u 15 sati dođete u SARTR!

Također, mole Vas da poklone koje želite da Djed Mraz uruči vašoj djeci na kraju predstave dostavite u prostorije SARTR-a (Gabelina 16), najkasnije do 14 sati, 29. prosinca.

Rezervacije se mogu obaviti pozivom na brojeve 033 664 070, 061 022 874 ili slanjem poruke u inbox Facebook stranice SARTR-a.

Vrijeme
29. 12. 2019. u 15:00
29. 12. 2019. u 16:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close