Info vodič

Izložba Vedrane Božić u Centru za kulturu Mostar

Info vodič

Izložba Vedrane Božić u Centru za kulturu Mostar

Kategorija: Kultura

Ukratko

Samostalna izložba slika Vedrane Božić  bit će svečano otvorena u mostarskom Centru za kulturu u utorak, 26.4.2022. s početkom u 19 sati. Ovom se izložbom nastavlja ciklus ''trebao mi je neki novi početak'' u okviru kojeg Centar za kulturu predstavlja zaljubljenike u slikarstvo koji  se do sada nisu imali mogućnost  predstaviti široj likovnoj publici

 Vedrana Božić je rođena u Mostaru 1980. godine. Crtanjem, slikanjem, izradom nakita i ručnih radova se bavi od svojih ranih dvadesetih. Svoj hobi, 2014. godine, Vedrana pretvara u profesiju  otvaranjem  umjetničke galerije Claire Noel u Čapljini, koja  se nekoliko godina kasnije premješta u Mostar, točnije na Aveniju.

U svom radu  Vedrana uglavnom koristi akrilne boje a kao motiv najčešće odabire portrete ali i cvijeće,  balerine, anđele, jedrilice, konje, ljepote Mostara, Hercegovine i sl. 

Ciklus ''Trebao mi je neki novi početak'' je započeo u mjesecu veljači 2020.godine ali je zbog pandemije korona virusa realizacija ovog ciklusa u posljednjih nekoliko mjeseci bila usporena. 

Vrijeme
26. 04. 2022. u 19:00
26. 04. 2022. u 21:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close