Info vodič

Info dan - Od ideje do cilja

Info vodič

Info dan - Od ideje do cilja

Kategorija: Razno

Ukratko

Info centar Europske unije u Bosni i Hercegovini, u suradnji sa Deskom Kreativna Europa BiH, Ministarstvom civilnih poslova i Ministarstvom pravde BiH će predstaviti programe Europske unije: Kreativna Europa, Europa za građane i Horizon 2020 na Info danu 'Od ideje do cilja – programi Europske unije' u srijedu, 24.7. s početkom u 10:45 sati u Sarajevu, u prostorijama Info centra Europske unije, Skenderija 3a.

Info dan će kroz prezentacije 'Od ideje do cilja – programi Europske unije', predstaviti različite mogućnosti za ustanove i organizacije u Bosni i Hercegovini za kandidiranje projekata na otvorene pozive. Program Kreativna Europa je namijenjen jačanju i razvoju kulturnog, kreativnog i audiovizualnog sektora, a sastoji se od dva potprograma – media i kultura. Europa za građane je program EU čiji je cilj promocija koncepta 'aktivnog europskog građanstva' i pružanje podrške uključivanju građana u procese europskih integracija, dok je Horizon 2020 najveći EU program za istraživanje i inovacije koji ima budžet od skoro 80 milijardi eura za period od 2014. do 2020. godine.

Sudionicima će se obratiti: Aida Kalender, voditeljica Deska Kreativna Europa BiH, Dalibor Drljača, nacionalna kontakt osoba programa Horizon 2020 u BiH Ministarstva civilnih poslova Bosne i Hercegovine i Goran Kučera, stručni savjetnik za razvoj civilnog društva Ministarstva pravde Bosne i Hercegovine.

Vrijeme
24. 07. 2019. u 10:45
24. 07. 2019. u 12:00
Lokacija
Sarajevo

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close