Info vodič

IKUD? organizira svoju drugu multimedijalnu izložbu u Mostaru

Info vodič

IKUD? organizira svoju drugu multimedijalnu izložbu u Mostaru

Kategorija: Kultura

Ukratko

Inicijativa za kulturno-umjetničke događaje (IKUD?) u Mostaru u petak 17.12. organizuje svoju drugu multimedijalnu izložbu u OKC Abraševiću.

U petak 17.12. U sali OKC Abraševića održat će se izložba mladih mostarskih umjetnika s početkom u 19:00 sati, gdje će posjetioci imati priliku da uživaju u pregrštu interesantnih, crno- bijelih umjetnina. Mladi umjetnici iz Mostara još se jednom ujedinjuju da prikažu svoj rad u cilju da se kroz kulturu druže i obogate svoj grad. Tokom izložbe biti će upriličeno i dj-druženje uz Plogen-a.

Jedina obaveza posjetilaca; da podrže temu izložbe i dođu u kombinaciji crno-bijelo!

Inicijativa za kulturno umjetničke događaje tim je od troje mladih ljudi u Mostaru, koji aktivno učestvuju u bogaćenju kulturne scene grada Mostara poslijednjih par mjeseci; Zoe Maslo, Marko Drmać i Ebru-Zuhal Gilić početak svog rada su ovjekovječili s prvom izložbom održanom 16.10. ove godine, koja je ubrzo nakon popračena buvljakom.

Cilj Inicijative je da kroz mnogobrojna kulturno-umjetnička druženja, događaje i saradnje približi kulturu stanovnicima grada na Neretvi.

Vrijeme
17. 12. 2021. u 19:00
17. 12. 2021. u 20:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close