Info vodič

Hercegovački plodovi Mediterana

Info vodič

Hercegovački plodovi Mediterana

Kategorija: Business

Ukratko

Manifestacija 'Hercegovački plodovi Mediterana' održat će se početkom jeseni, kao i svake godine do sada, u prostorijama školske sportske dvorane Stolac.

Točno održavanje predviđeno je za 4. i 5. listopada. U središtu održavanja, kao što sam naziv kaže, bit će šipak-nar, smokva i maslina te njihove prerađevine.

Lokacija održavanja sajma je ista kao i prethodnih godina, u prostorijama školske sportske dvorane Stolac. Otvaranje sajma je planirano u petak, 4.10. u 11 sati, a posjetitelji će moći obići sve štandove odmah nakon toga, oko 12 sati. Drugi dan sajma, subota 5.10. sve aktivnosti su organizirane također na istoj lokaciji sa početkom u 9 sati.

Djeluju u suradnji sa stručnim turističkim ustanovama, a sve s ciljem ostvarenja kvalitetnog profita za uložen rad i bolji život. U tom smislu sa zadovoljstvom najavljuju konferenciju 'Uloga mediteranskih kultura u razvoju turizma Hercegovine'. Konferenciju će otvoriti dekan Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta dr.sc. Ivan Ostojić i ravnateljica J.U. Radimlja mr. sc. Maja Lopin.

Stariji će imati priliku okusiti svu raskošnu paletu kvalitetnih prerađevina od šipka, smokve, masline, kao i puno drugih mediteranskih artikala s našeg područja, ali i susjednih država. Za mlade je spremna, pored ostaloga, kvalitetna ponuda zabave, a za najmlađe nezaboravna vožnja vlakićem kroz Stolac.

Svečanost otvorenja je u sportskoj dvorani u 11 sati, a konferencija će se održati 4.10. od 13 sati u zgradi općine Stolac.

Vrijeme
04. 10. 2019. u 11:00
04. 10. 2019. u 21:00
Lokacija
Stolac

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close