Info vodič

Europska noć istraživača

Info vodič

Europska noć istraživača

Kategorija: Razno

Ukratko

Europska noć istraživača, uz slogan 'Let's steam! Stvarajmo nove prilike!' ponovno stiže u Bosnu i Hercegovinu 27. rujna u 17 sati! Ovo je osma godina sada već tradicionalnog festivala znanosti i istraživanja, koji se obilježava u preko 350 gradova širom Europe.

Stvaralački tim vrijedno radi kako bi i ove godine posjetiteljima širom Bosne i Hercegovine ponudili bogate zabavne sadržaje te stvorili prilike da vam približe znanost i istraživanje, predstave znanstvena dostignuća i inovacije i podstaknu vašu maštu različitim interaktivnim eksperimentima, prezentacijama, kvizovima, projekcijama i zabavnim igrama za sve uzraste.

Stalno rastu, pa će tako i ove godine još veći broj građana moći im se pridružiti u devet bh. gradova – Banja Luci, Bijeljini, Brčkom, Goraždu, Konjicu, Mostaru, Sarajevu, Tuzli i Trebinju. Dođite i pridružite se društvu od preko milijun radoznalih ljudi koji istovremeno u jednoj noći slave znanost širom Europe! Budite dio europske noći istraživača i stvarajte nove prilike zajedno sa njima! Program u Mostaru će se održati u kongresnoj dvorani zgrade Vlade FBiH (ulaz iza zgrade, s parkinga).

Ulaz na festival i svi sadržaji su besplatni za posjetitelje svih uzrasta. Ponesite samo osmijeh i beskrajno mnogo radoznalosti!

Vrijeme
27. 09. 2019. u 17:00
27. 09. 2019. u 22:00
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close