Info vodič

Enološki performans BLAŽ Enology

Info vodič

Enološki performans BLAŽ Enology

Kategorija: Zabava

Ukratko

Enološki performans "BLAŽ Enology" održat će se 8. rujna 2022. godine u Sportskom centru Međugorje.

 

Posjetitelji će od 18:00 sati moći uživati u bogatoj enološko-gastronomskoj ponudi za koju će se pobrinuti više od trideset izlagača.  Iskusni vinoljupci znaju da Blaž Enology već dugi niz godina okuplja najrenomiranije proizvođače BLAtine i Žilavke što će se potvrditi i ove godine.

 

Branimir Bubica i klapa Sebenico s posebnim gostom Markom Pecotićem Pecom će svojim nastupom glazbeno obogatiti ovogodišnji Blaž. Neizostavan dio večeri bit će i specijaliteti najpoznatijeg bosanskohercegovačkog kuhara Nihada Mameledžije.

 

Krajem prošlog mjeseca u sklopu aktivnosti Blaž Enology 2022 u wine hotelu Cesarica u Međugorju održan je i prvi tečaj sommelierstva s Draženom Šunjićem na kojem je sudjelovalo četrdeset polaznika. S ciljem promicanja Hercegovine kao vinske regije, u wine clubu Smokva u Ljubuškom, održat će se i vinska radionica žilavke i blatine sa Sinišom Lasanom. 

 

Pokrovitelji festivala su Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, USAID, Porsche, Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine.

Vrijeme
08. 09. 2022. u 18:00
08. 09. 2022. u 20:30
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close