Info vodič

Dodjela nagrada za najljepše pismo u BiH

Info vodič

Dodjela nagrada za najljepše pismo u BiH

Kategorija: Razno

Ukratko

Svečana dodjela nagrada za najljepše pismo u sklopu 48. Međunarodnog natjecanja u pisanju pisama za mlade, koje zajednički organiziraju Hrvatska pošta Mostar, Pošte Srpske i BH pošta, održat će se u srijedu, 16. listopada, s početkom u 11 sati u velikoj dvorani hotela 'Mostar' u Mostaru.

Nagrade će biti uručene učenicima koji su, po ocjeni stručnog ocjenjivačkog suda, između 530 pristiglih pisama, napisali najbolje radove.

Stručni ocjenjivački sud u sastavu Dragan Marijanović (Mostar), Branislav Janković (Banja Luka) i Hadžem Hajdarević (Sarajevo) najljepšim pismom na temu 'Napiši pismo o svom junaku' ocjenili su rad Adne Šljivar, učenice O.Š. 'Kiseljak 1' - Bilalovac.

Drugim mjestom stručni ocjenjivački sud je nagradio Nikolu Lazića, učenika J.U. O.Š. 'Sveti Sava' iz Zvornika, dok je treće pripalo Petri Milinković iz O.Š. Cim iz Mostara.

Organizatori natjecanja također će nagraditi sedam učenika koji ravnopravno dijele mjesto: Haris Memišević iz J.U. Sedma osnovna škola Gornji Rahić - Brčko distrikt, Ivona Radman iz J.U. O.Š. 'Meša Selimović' - Janja, Tamara Majerski iz O.Š. 'Petar Bakula' - Mostar, Ena Bunjak iz O.Š. 'Musa Ćazim Ćatić' - Zenica, Marija Kovač iz O.Š. 'Ivan Mažuranić' - Posušje, Anja Torbarac iz KŠC 'Sveti Franjo' - Tuzla, Milica Deurić iz J.U. O.Š. 'Vuk Karadžić' - Vlasenica.

Posebna nagrada za najkreativniji bit će uručena Nikoli Ćubeli, učeniku Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama iz Mostara. U zabavnom dijelu programa svečane dodjele nagrada sudjelovat će Glazbena škola Ljubuški, B-Stars i B- dance Juniori.

Vrijeme
16. 10. 2019. u 11:00
16. 10. 2019. u 11:45
Lokacija
Mostar

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close