Info vodič

Dodjela nagrada literarnog natjecanja - Naši glasovi kroz pisanu riječ

Info vodič

Dodjela nagrada literarnog natjecanja - Naši glasovi kroz pisanu riječ

Kategorija: Razno

Ukratko

Organizacija People in Need organizira dodjelu nagrada koje će dodijeliti dobitnicima literarnog natjecanja 'Naši glasovi kroz pisanu riječ' i druženje sa domaćinima u udruženju Sunce (Južni logor) koje će se održati 23. 10. u Mostaru, sa početkom u 11 sati.

Tijekom ljeta studenti sa Univerziteta u Sarajevu u okviru projekta 'Naši glasovi - zagovaranje za prava osoba sa invaliditetom u Bosni i Hercegovini' pisali su članke za natječaj 'Naši glasovi kroz pisanu riječ'. Članovi žirija, ugledni profesori sa Univerziteta u Sarajevu i Univerziteta u Istočnom Sarajevu izabrali su pobjednike - autore najboljih članaka o osobama s invaliditetom, njihovoj svakodnevnoj problematici i pravima osoba s invaliditetom u Bosni i Hercegovini.

Kao nagradu, autori će imati priliku da posjete Mostar, gdje će se upoznati i družiti sa samozastupnicima, osobama sa intelektualnim invaliditetom koji borave u dnevnom centru udruženja 'Sunce', a zajedno sa osobama o kojima su pisali. Nadalje, jedan samozastupnik će ih provesti kroz Mostar i pokazati im neke važne znamenitosti.

Vrijeme
23. 10. 2019. u 11:00
23. 10. 2019. u 12:00
Lokacija

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close