Puknuta cijev na Trimušu

Vodovod: Zbog sanacije cijevi u nedjelju bez vode Bijeli Brijeg, Smrčenjaci i dio Blajburških žrtava

Radnici Vodovoda moraju sanirati cijev, koja je probušena tijekom radova na igralištu u mostarskoj park šumi Trimuša
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 10. 2023. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Puknuta cijev na Trimuši

Zbog iznenadnog kvara na vodovodnim instalacijama (transportni cjevovod), u nedjelju, 08.10.2023.g., dio naselja Bijeli Brijeg, Smrčenjaci, te dio ulice Blajburških žrtava neće imati vode u vremenskom razdoblju od 8:00 – 20:00 sati. 

''O mogućim promjenama stanja, tijeku radova i svim ostalim detaljima, bit ćete blagovremeno obaviješteni. Unaprijed se zahvaljujemo se na strpljenju i razumijevanju'', poručuju iz JP Vodovod. 

Podsjetimo, došlo je do puknuća cijevi tijekom postavljanja novih na košarkaškom igralištu u mostarskoj park - šumi Trimuši.

Ranije je direktor JP Vodovoda Anton Vidačak za Bljesak.info rekao kako će se pristupiti popravci na cijevi čim se stvore svi uvjeti, jer ova cijev vodom napaja cijeli Bijeli Brijeg, pa i SKB Mostar.

Radi se o cjevovodima koji su rađeni 70-ih godina, a jutros je rekao da bez obzira na ovu fontanu koja postoji, nesmetana je vodoopskrba, jer gubitak nije ni desetak posto te cijevi.

Radovima, prilikom kojih se vodoopskrba cijevi mora obustaviti, mogu pristupiti tek kada se bolnica osigura alternativnim napajanjem.

Kopirati
Drag cursor here to close