Ne čeka se kao u Mostaru

VIDEO | Napreduju radovi na dvorani u Stocu: Rade se instalacije, grijanje...

Iz Službe za graditeljstvo, prostorno uređenje, zaštitu okoliša i obnovu Grada Stoca kažu da se trenutno rade strojarske instalacije; grijanje, ventilacija i hlađenje, zatim elektro instalacije..
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 02. 2024. u 09:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radovi na dvorani u Stocu u punom su jeku, a radi se o višemilijunskom projektu, piše Stolac city.

Izgradnja objekta počela je u kolovozu 2022. godine, a radi se o objektu koje će objediniti sportske, poslovne i stambene sadržaje, dok će sama dvorana imati dvije tribine sa 1.000 sjedećih mjesta.

Krajem studenog postavljena je čelična konstrukcija i završeno je pokrivanje dvorane.

Dvorana će imati istočno stubište, zapadno stubište, galeriju-caffe bar za potrebe natjecatelja i gledatelja, istočnu tribina i zapadna tribina.

Na tribinama će biti 1.000 sjedećih mjesta. Površina istočne tribine je 349,25 m2, a površina zapadne tribine 575,60 m2.

U holu su smješteni prostori recepcije, garderobe, ured voditelja centra, tehnička soba i prostor za osiguranje zgrade.

U prostoru međurazine smješteni su i sanitarni čvorovi za natjecatelje, trenere i sudije, te prostor za sprave. Na južnoj strani zgrade su projektirana dva dodatna izlaza za slučaj nužde.

Iz Službe za graditeljstvo, prostorno uređenje, zaštitu okoliša i obnovu Grada Stoca kažu da se trenutno rade strojarske instalacije; grijanje, ventilacija i hlađenje, zatim elektro instalacije; vodovod i kanalizacija, unutarnja izrada zidova u poslovnim prostorima, vanjski otvori, fasadni paneli, fasada na poslovnim prostorima, čelična konstrukcija na ulaznoj fasadi.

Za sada radovi teku prema planu i nema nikakvih zastoja, naveli su iz ove službe.

Kopirati
Drag cursor here to close