Mi stvarno mislimo ozbiljno

U humanitarnoj aukciji dresova prikupljeno 54.800 KM za obnovu Centra Minores

Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 01. 2024. u 17:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"S radošću smo zaključili našu humanitarnu aukciju sportskih dresova, a rezultati su impresivni! Tijekom dvadesetodnevne aukcije ponudili smo 31 sportski dres i uspjeli prikupiti nevjerojatnih 54.800 KM!

S dubokom zahvalnošću želimo se obratiti svima koji su velikodušno sudjelovali u ovoj akciji te onima koji su nas pratili i navijali posljednjih dvadesetak dana. Vaša podrška ima neprocjenjivu vrijednost.

Kao što smo najavili na početku, sav prikupljeni novac bit će usmjeren u obnovu prvog kata Minoresova Centra, namijenjenog radu s djecom, mladima te ostalim ugroženim skupinama društva.

Prema ponudama građevinskih firmi, za uređenje Centra potrebno nam je između 135,000 i 140,000 KM. S donacijama s ove aukcije moći ćemo pokriti značajan dio troškova za radove na prvom katu.

U skladu s kineskom poslovicom koja naglašava važnost poučavanja ribolova, a ne samo davanja ribe, naš cilj je raditi na konkretniji način sa mladim ljudima koji odrastaju bez uzora i perspektive. Pružanjem novih perspektiva i poticanjem istraživanja širih horizonta, doprinosimo stvaranju boljeg i ugodnijeg okruženja za život.

Hvala još jednom svima na podršci!", priopćio je Minores na Facebooku.

Na aukciji su se našli dresovi nogometnih velikana poput Luke Modrića, Zlatana Ibrahimovića, Nemanje Matića, Ivana Perišića, Dominika Livakovića, Marka Livaje, Bruna Petkovića, Ante Rebića, Joška Gvardiola, Edina Džeke, Tonija Šunjića, Darija Srne, Eduarda da Silve, Josipa Brekala, Nikole Katića, Marina Aničića, Ivana Ljubića (Sturm Graz), Nemanje Bilbije, Josipa Ćorluke te mnogih drugih. Regionalne ikone poput Stanka Bubala (dres iz FC Kärntena) i Kreše Kordića (Slovan) također su dio ove plemenite inicijative.

Posebne draži dodaju potpisani dres Zrinjskoga iz ovogodišnje europske Konferencijske lige, talijanski dresovi legendarne braće Josipa i Luke Sutona te originalni dres rukometnog prvaka HRK Izviđač s potpisima trenera Tonija Čoline i svih aktualnih igrača.




Svi ovi iznimni dresovi pronašli su svoje mjesto kod zaljubljenika u sport, sudjelujući u pozitivnoj promjeni i ostavljajući trajni trag dobrote u životima onih kojima je to najvažnije.

Ova humanitarna akcija ne samo da je potakla ljubav prema sportu, već i služila kao snažan doprinos stvaranju pozitivne i održive promjene u zajednici.

Kopirati
Drag cursor here to close