Polovna, naravno

Sveučilište 'odriješilo kesu': Za dva tjedna - dva vozila

Prošlog tjedna Sveučilište je raspisalo još jednu nabavu putničkog vozila. Vrijednost tog vozila procjenjuje se na 15 tisuća maraka (bez PDV-a).
Gospodarstvo / Ulaganja | 06. 12. 2022. u 14:32 M.M. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za preko 75 tisuća maraka Sveučilište u Mostaru planira nabaviti putničko motorno vozilo. Vozilo će, navode u ponedjeljak u Obavijesti o nabavi, biti korišteno za potrebe Fakulteta zdravstvenih studija.

Prošlog tjedna Sveučilište je raspisalo još jednu nabavu putničkog vozila. Vrijednost tog vozila procjenjuje se na 15 tisuća maraka (bez PDV-a).

Tijekom godine ova visokoškolska institucija kupila je dva vozila od tvrtke "M.R.M." EXPORT-IMPORT d.o.o. Jedno rabljeno putničkog vozilo nabavljeno je za 58.000 KM (bez PDV-a), a ugovor je zaključen 18. srpnja. Drugo rabljeno vozilo od iste tvrtke je nabavljeno za 59.950 KM s potpisanim ugovorom 11. travnja.

Ista tvrtka i održava službenih vozila Sveučilišta. S tvrtkom "M.R.M." EXPORT-IMPORT d.o.o. potpisan je ugovor za sukcesivnu nabavu održavanja vrijedan 50.200 KM (bez PDV-a).

Osim održavanja tvrtka je Sveučilištu prala vozila. Samo tijekom 2021. godine navedene su 122 stavke u godišnjoj obavijesti o neprioritetnim uslugama za pranje vozila.

Nabava novih vozila čini se na nije dovoljna Sveučilištu pa su tako na Portalu javnih nabava objavili nabavu da bi kroz dvije godine koričili usluge najma vozila s procijenjenom vrijednošću od 25 tisuća maraka.

Kopirati
Drag cursor here to close