Kod načenika

Švedskim nogometašima predstavili film o ulaganju u Jablanicu

Općinski načelnik Salem Dedić izrazio je zadovoljstvo posjetom gostiju iz Švedske.
Gospodarstvo / Ulaganja | 07. 10. 2019. u 17:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Jablanica / Švedski nogometaši kod načelnika Jablanice

Općinski načelnik Salem Dedić, priredio je prijem za igrače i rukovodstvo futsal kluba Ankaret iz Švedske, koji su smješteni u Jablanici i pripremaju se u Sportskom centru, priopćeno je u ponedjeljak iz Općine.

Prijemu su prisustvovali i  tajnik općinskog organa Dženan Mulahasanović, predsjednik Sportskog saveza Šaćir Buturović i direktor Sportskog centra Sedin Lepara.

Gostima je uz srdačnu dobrodošlicu, prezentiran film ''Investirajte u Jablanicu'' i podijeljeni  pokloni u znak  podsjećanja na boravak u Jablanici, priopćeno je.

Općinski načelnik Salem Dedić izrazio je zadovoljstvo posjetom gostiju iz Švedske.

Foto: Općina Jablanica / Nogometaši kod načelnika

''Raduju me kontakti sa ljudima koji potiču sa ovih prostora ili su vezani obiteljskim vezama za Jablanicu i koji su najviše zaslužni za posjetu ovog kluba iz Švedske. Pružili smo im domaćinstvo u Sportskom centru gdje imaju uvjete koje bi svako poželio. Mi u Općini Jablanica smo zadovoljni njihovom posjetom, kao i činjenicom da borave u našem prekrasnom hotelu i pripremaju se u Sportskom centru'', rekao je načelnik.

Jablanički načelnik očekuje uspostavu suradnje sa švedskim klubovima.

''Potrudili smo se da saznaju sve ono što nisu znali o Jablanici, a u prvim kontaktima sa njima izrazili smo želju da posjete budu tradicionalne, te da naši gosti prenesu svoje utiske i drugima koji se bave sportom. Iskoristio sam priliku da ih primim u Općini Jablanica zajedno sa predsjednikom Sporskog saveza i direktorom Sportskog centra, da porazgovaramo i nastavimo eventualnu suradnju sa njima ili drugim klubovima. Bilo mi je zadovoljstvo razgovarati sa njima jer mnogi od njih vode porijeklo sa prostora bivše nam zajedničke države, a ima mnogo i Šveđana koji su oduševljeni Jablanicom i to je poruka da u sljedećem razdoblju surađujemo sa ovakvim klubovima'', priopćeno je iz Općine Jablanica.

Kopirati
Drag cursor here to close