Hvala

Split Mostaru darovao kontejnere

"Budući da se u Splitu takva vrsta kontejnera uklanja postavljanjem polupodzemnih spremnika, upotrebljivi metalni kontejneri otpremljeni su u Mostar".
Gospodarstvo / Ulaganja | 28. 10. 2023. u 20:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Splitska gradska tvrtka Čistoća Split darovala je mostarskoj komunalnoj tvrtki JP Parkovi i građanima Mostara 50 metalnih kontejnera od 1100 litara za odlaganje mješovitog komunalnog otpada.

"Budući da se u Splitu takva vrsta kontejnera uklanja postavljanjem polupodzemnih spremnika, upotrebljivi metalni kontejneri otpremljeni su u Mostar. Ova inicijativa rezultat je dogovora dvaju gradonačelnika, Ivice Puljka i Maria Kordića, te je nastavak prijateljske suradnje i pomoći Gradu Mostaru, koju Grad Split realizira putem svojih komunalnih tvrtki", obavili su iz Grada, a prenosi Dalmatinski portal.

Nakon što je tvrtka Promet, modernizacijom svog voznog parka, donirala autobuse koji su značajno unaprijedili kvalitetu i učestalost javnog gradskoj prijevoza u Mostaru, suradnja se nastavlja donacijom komunalne opreme, koja će, vjeruju u Banovini, također biti na korist građanima Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close