Put prema SKB-u Mostar

Radovi u Ulici Petra Krešimira IV, koristite alternativne pravce

Djelatnici ovog poduzeća su od jutros na terenu, u nastojanju da se postojeće stanje sanira na najbolji mogući način, a što će u isto vrijeme koristiti kao pripremni radovi za temeljitu rekonstrukciju kanalizacijskog sustava i cjelokupne prometnice.
Gospodarstvo / Ulaganja | 17. 01. 2023. u 11:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S obzirom na činjenicu da je u posljednje vrijeme bilo više problema s kanalizacijskim sustavom u Ulici Petra Krešimira IV JP Vodovod Mostar ponovno vrši radove u ovoj ulici zbog posljedica odrona dotrajale kanalizacije.

''Unatoč činjenici da smo zadnji dana imali pojačane intervencije na odčepljivanju kanalizacije u Ulici kralja Petra Krešimira IV, a s obzirom na starost i dotrajalost kanalizacijskog sustava, o kojem smo nerijetko obavještavali naše građane, jučer u popodnevnim satima došlo je do urušavanja i odrona dijela nadsvođenog kanala u koji se sabire fekalna i oborinska kanalizacija'', naveli su iz JP Vodovoda.

Djelatnici ovog poduzeća su od jutros na terenu, u nastojanju da se postojeće stanje sanira na najbolji mogući način, a što će u isto vrijeme koristiti kao pripremni radovi za temeljitu rekonstrukciju kanalizacijskog sustava i cjelokupne prometnice kralja Petra Krešimira IV na dionici od malih stepenica do Avenije kralja Tomislava.

Upozoravaju da, iako se radovi većim dijelom izvode u slijepom dijelu ulice, ipak nije isključena mogućnost ometanja redovnog prometovanja, pa stoga mole sve građane da koliko je moguće koriste alternativne pravce kretanja.

Kopirati
Drag cursor here to close