Uređenje partera

Priprema se lokacija za doček Nove 2024. godine

Ravna se i uređuje parter gdje bi trebao biti organiziran doček Nove godine. 
Gospodarstvo / Ulaganja | 22. 12. 2023. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Priprema se i ravna lokalitet za doček Nove godine i izgradnja pozornice na kojoj će nastupiti Željko Joksimović.
 
Prošli tjedan je 'preko noći' odlučeno i srušeno povijesno zdanje čuvena Vila Nardelli, koja je godinama bila u ruševnom stanju. Rušenje vile završilo je i na Tužiteljstvu BiH.

Nakon 'mnogo vike nizašto' gdje se politizirala čak i lokacija za doček Nove godine, Grad je službeno objavio 11. prosinca da će se u 2024. godinu uploviti na pozornici smještenoj uz šetalište Nikole Šubića Zrinskog.

Stručni tim, kako ga oslovljavaju iz Grada, zadužen za organizaciju ovogodišnjeg dočeka, nakon što je 'pretresao' četiri, pet potencijalnih lokacija, vratio se izgleda na onu staru – plato na šetnici. No, ne bi Mostar bio Mostar da se prije toga nije odvio čitav bespotrebni krug lijevih i desnih mahanja rukama, zastavama pa u konačnici i kostima mrtvih. 

Imali smo tako proteklih dana i 'najluđu noć na kostima Bošnjaka', iako se te iste kosti nisu protivile najluđim cirkusima koji se proteklih godina odvijaju na istoj lokaciji. 

Podsjetimo, ispraćaj stare godine i kako su najavili organizatori, najbolja zabava u državi krenut će već od ranih večernjih sati uz dobru glazbu kojom će atmosferu zagrijavati DJ Majerski. U nastavku najluđe noći posjetitelje će domaćim i stranim hitovima zabavljati mlada i sve popularnija pjevačica Antoniette Čerkez. 

Zvijezda novogodišnje večeri Željko Joksimović svojim najvećim hitovima uvest će Mostarce i njihove goste u 2024. godinu. 
 
 
Kopirati
Drag cursor here to close