Počeli s postavljanjem

Nova rasvjeta stigla i do Avenije

Projekt je to kojim će središnji do Grada Mostara dobiti LED rasvjetu, a koji izvodi tvrtka Elko-Marić d.o.o. Mostar.
Gospodarstvo / Ulaganja | 10. 12. 2018. u 13:29 K.M. / Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radovi vršenja rekonstrukcije javne rasvjete, koje provodi Grad Mostar, stigli su i do Ulice kralja Tomislava, te se tako u ponedjeljak 10. prosinca, krenulo sa zamjenom stupova i svjetiljki na mostarskoj Aveniji.

Projekt je to kojim će središnji do Grada Mostara dobiti LED rasvjetu, a koji izvodi tvrtka Elko-Marić d.o.o. Mostar.

Foto: Bljesak.info / Radovi vršenja rekonstrukcije javne rasvjete na Aveniji

Novac, u iznosu od  487.139,17 KM, osiguran je iz Programa prekogranične suradnje između Hrvatske, BiH i Crne Gore, projekta IRENE, a ugovor o dodjeli bespovrati sredstava dogovoren je u lipnju prošle godine.

Radovi su u prošlom tjednu obuhvatili  ulice Bulevar narodne revolucije /Hrvatskih branitelja (od kružnog toka na Španjolskom trgu do raskrižja za Lučki most) .

 Promet će se preusmjeravati prema rješenjima izdanim od strane Grada Mostara, Službe za inspekcijske poslove, te Federalnog ministarstva prometa i komunikacija.

 ''Ukoliko dođe do novih izmjena u izvođenju planiranih radova javnost će biti blagovremeno obaviještena. Izvođač nastoji, ukoliko vremenske prilike dopuste, da sve radove završi prije planiranog roka i to do 16. prosinca 2018. godine. Molimo vozače za strpljenje i povećanu pažnju, te da poštuju privremeno postavljenu prometnu signalizaciju'', poručili su ranije iz Grada.

Kopirati
Drag cursor here to close