U Tržnom centru Bingo

Mostar: Svečano otvorena nova poslovnica BH Telecoma

Na ovom prodajnom mjestu korisnici će moći kupiti usluge i uređaje BH Telecoma, a moći će dobiti i sve potrebne informacije o uslugama i uređajima BH Telecoma.
Gospodarstvo / Ulaganja | 19. 07. 2018. u 22:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Telecom shop BH Telecoma svečano je otvoren u četvrtak u Tržnom centru Bingu na sjevernom ulazu u Mostar. 

''Otvaranje ovog prodajnog mjesta predstavlja nastojanje BH Telecoma da svojim sadašnjim i budućim korisnicima učini dostupnim usluge BH Telecoma što kvalitetnije, uz veće korisničko zadovoljstvo, postojećih i budućih korisnika'', izjavio je izvršni direktor Direkcije za razvoj i poslovanje BH Telecoma Duljko Hasić koji je ujedno svečano otvorio novi Telecom shop.

Direktor Direkcije Mostar BH Telecoma, Adil Šuta, kazao kako je shop u TC Bingo sedmi po redu telecom centar na području Direkcije Mostar.

''Mi ćemo i u sljedećem razdoblju nastaviti zajednički surađivati, otvarati nove prodajne objekte, kako bi bili što bliže našim korisnicima. Ovaj centar se nalazi u najvećem tržnom objektu na području Hercegovine i nastavit ćemo tu suradnju i u sljedećem razdoblju. Ovaj centar će omogućiti našim građanima da koriste sve usluge BH Telecoma, da plaćaju račune, da se informiraju o svim pogodnostima i prednostima koje BH Telecom nudi'', rekao je uz ostalo Šuta.

Kopirati
Drag cursor here to close