Četvrtak

Mostar: Zbog radova u potpunosti se obustavlja promet u Ulici kralja Petra Krešimira IV

U sklopu složenih radova izvršit će se sanacija kanalizacijskih instalacija, kao i sanacija prometnice i pješčanih površina te javne rasvjete.
Gospodarstvo / Ulaganja | 23. 01. 2024. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Planirani početak radova na drugoj fazi projekta sanacije Ulice kralja Petra Krešimira IV. (dužina cca 136 metara) je 25. siječnja 2024. Izvođač radova, HP Investing Mostar obavještava da će promet u ulici biti potpuno obustavljen.

Alternativni režim prometa bit će osiguran tijekom radova kako bi vozila hitne pomoći i druga vozila mogla pristupiti SKB Mostar i drugim odredištima u tom dijelu grada.

Promet prema SKB Mostar i naselju Bijeli Brijeg bit će preusmjeren na rutu Avenija – Dubrovačka – Blajburških žrtava – Treće Cimske bojne – Ulica dr. Petra Rizza.

Prvog i drugog dana radova, pripadnici PU Mostar će regulirati promet kod ulaza na stadion HŠK Zrinjski kako bi preusmjerili promet prema SKB Mostar alternativnom rutom od 07:30 do 9:30 i od 14:30 do 16:30 sati.

Radovi će uključivati sanaciju kanalizacijskih instalacija, prometnice, pješčanih površina i javne rasvjete.

Podsjetimo, vrijednost cjelokupnog projekta, I i ll faze sanacije iznosi oko 935.000 KM, a krenuli su 26. srpnja prošle godine. U I fazi radovi se izvode od križanja s ulicom Kralja Tomislava do križanja s ulicom ispod gradskog stadiona u dužini od cca 251m. Projektom je predviđena izgradnja kanalizacijskog kolektora Ø800 mm, izgradnja oborinske odvodnje, te zamjena vodovodne cijevi DN280.

Kopirati
Drag cursor here to close