EU ProLocal

Kreirane prve brendirane višekratne ‘Blidinjske vrećice'

Predstavljanje prve brendirane višekratne ‘Blidinjske vrećice'
Gospodarstvo / Ulaganja | 02. 07. 2018. u 13:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Promocija kampanje „Priroda ne poznaje otpad“ koju vodi Udruga ‘Visit Blidinje’ u cilju jačanja svijesti o važnosti zaštite okoliša Parka prirode „Blidinje”  bit će održana sutra u Sarajevu.

Tom prilikom bit će predstavljena prva brendirana višekratna vrećica za otpad u BiH važna za razvoj ekološki održivog turizma. Bit će predstavljen i novitet u turističkoj ponudi, koncept „Blidinjskog doručka“, pripremljenog od isključivo lokalno proizvedenih i uzgojenih proizvoda, obzirom da predstavlja dio podrške lokalnim proizvođačima.

Događaj je organiziran u okviru zajedničkog programa Evropske unije i Vlade Njemačke  „EU-ProLocal“ koji je pokrenut kao podrška ekonomskom razvoju u BiH. 

Kampanja „Priroda ne poznaje otpad“ predstavlja jednu od aktivnosti koje podržava EU ProLocal program u okviru ukupnih nastojanja na razvoju turizma u Hercegovini.

EU ProLocal financira Europska unija sa devet milijuna eura i Vlada Njemačke sa dodatna četiri miliona eura. Program implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ).

Kopirati
Drag cursor here to close