Prekogranična suradnja

Konjic bi mogao dobiti još jednu donaciju komunalnog vozila

U konjicu je danas održan sastanak predstavnika druženja ANIN koje okuplja komunalna poduzeća u Norveškoj s načelnikom Općine Osmanom Ćatićem, ali i s predstavnicima Udruženja ANIN Balkan iz Konjica te iz Herceg Novog.
Gospodarstvo / Ulaganja | 30. 03. 2022. u 16:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:FENA / Nastavak suradnje komunalnih poduzeća iz Norveške, Bosne i Hercegovine i Crne Gore

Predstavnici Udruženja ANIN koje okuplja komunalna poduzeća u Norveškoj posjetili su Konjic gdje su se sastali s načelnikom Općine Osmanom Ćatićem, ali i s predstavnicima Udruženja ANIN Balkan iz Konjica te iz Herceg Novog.

''Danas smo tu kako bismo definirali što je ono što će biti naše zajedničke aktivnosti u iduće četiri godine kako bismo ojačali komunalnu djelatnost i unaprijedili zbrinjavanje komunalnog otpada u općinama s kojima surađujemo'', kazao je Ivar Steinsland, predstavnik ANIN Norveške'', priopćeno je iz Općine Konjic.

Steinsland je izrazio zadovoljstvo zbog uspješne suradnje s Općinom Konjic i Javnim komunalnim poduzećem Standard.

Direktor JKP Standard Samir Memić, lider ANIN Balkan istaknuo je kako je tijekom dosadašnje suradnje JKP Standard dobilo vrijednu donaciju u vidu komunalnog vozila i komunalne opreme.

Najavio je i to da bi Konjic mogao dobiti još jednu donaciju komunalnog vozila s pratećom opremom u idućem razdoblju, što bi poduzeću Standard, kako navodi, dalo nove mogućnosti za još kvalitetniji i učinkovitiji rad.

''Prekogranična suradnja kroz Udruženje polučila je značajne rezultate, jer kroz ovakve radne sastanke možemo razmijeniti iskustva i razmotriti mogućnosti za realizaciju zajedničkih projekata koji rezultiraju podizanjem razine komunalnih usluga koje pružamo, a sve zahvaljujući i spremnosti prijatelja iz Norveške da nam budu podrška u tome'', naglasio je Milovan Benderać, ravnatelj poduzeća "Čistoća" iz Herceg Novog.

Kopirati
Drag cursor here to close