Intesa Sanpaolo Banka

Visa Concierge stigao u BiH, prvi digitalni lični asistent za korisnike Visa Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke

Gospodarstvo / Tvrtke | 31. 05. 2024. u 13:55 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Intesa Sanpaolo Banka u suradnji s kompanijom Visa, prvi put u Bosni i Hercegovini predstavlja jednu od najatraktivnijih usluga kada su kartična poslovanja u pitanju, a riječ je o usluzi Visa Concierge – lični asistent, koja će vaše korisničko iskustvo učiniti još posebnijim. Ova usluga bit će dostupna korisnicima Visa Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke, uz koju su isti uvijek u društvu najboljih.

Što predstavlja Visa Concierge usluga?

Concierge predstavlja uslugu ličnog asistenta, koju će moći koristiti svi korisnici Visa Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke. Uz ovu uslugu sedam dana u sedmici i 24 sata na dan, moći ćete od svog ličnog asistenta zahtijevati da u vaše ime pronađe ono što vam je potrebno na određenoj lokaciji, a vi ako ste zadovoljni ponudom istu i platite vašom Visa Platinum karticom. Koliko vam se puta dogodilo da ne možete pronaći određeni proizvod ili uslugu, kako u zemlji tako i u inostranstvu, uz vašeg ličnog asistenta nemoguće postaje itekako moguće. Nemate ideju gdje i kako proslaviti dječji rođendan, gdje ljetovati/zimovati, gdje pronaći specifični dio za vaš auto, ili automehaničara u nekom gradu izvan BiH, želite ulaznicu za sportski meč ili koncert, tražite specifičnu knjigu ili poklon za vama dragu osobu? Rješenje će zasigurno pronaći vaš lični asistent koji će vam u najkraćem mogućem roku dostaviti nekoliko ponuda i cijena od kojih možete izabrati jednu, ali isto tako ne morate ih prihvatiti ako nisu zadovoljile vaša očekivanja. Dakle, sve što zamislite bilo gdje u svijetu uz vašeg ličnog asistenta moći ćete riješiti u nekoliko jednostavnih koraka.

Kako se koristi Visa Concierge usluga?

Za početak morate biti klijent Intesa Sanpaolo Banke i imati aktivnu Visa Platinum karticu. Korisnici ovih kartica dobit će aktivacijsku poruku za pokretanje ove usluge koja je potpuno besplatna, a nakon odabira Viber ili Telegram Chat boot opcije, u nekoliko jednostavnih koraka pokrenut ćete svog ličnog asistenta. Usluga je dostupna na lokalnom ili engleskom jeziku, a nakon registracije moći ćete stupiti u kontakt s vašim asistentom, te započeti potpuno novo iskustvo. Ako se odlučite za neki proizvod ili uslugu koji vam je asistent pronašao, potrebno je da isti platite vašom Visa Platinum karticom. Detaljna uputa za registraciju i korištenje Visa concierge Chat bot opcije dostupna je na zvaničnoj web stranici Banke.

Što još nudi Visa Platinum kartica Intesa Sanpaolo Banke?

S obzirom na to da je riječ o najprestižnijoj kartici na tržištu BiH, pored opcije plaćanja i iznad navedene usluge Visa Concierge, Visa Platinum Intesa Sanpaolo Banke podrazumijeva i nekoliko vrhunskih usluga kao što je putno zdravstveno osiguranje tijekom cijele godine za korisnika kartice i članove najuže porodice. Također, kupovinom avionskih karata uz Visa Platinum karticu korisnik ostvaruje pravo na osiguranje u slučaju kašnjenja ili otkaza leta, propuštene konekcije ili gubitka prtljage. Tu je i fenomenalna usluga LoungeKEY, gdje korisnici kartica tijekom godine mogu dva puta besplatno ući i uživati u pogodnostima aerodromskih salona širom svijeta. Za svaki naknadni ulazak plaća se određena naknada koja je u skladu s globalnim pravilima Visa kompanije. Isto tako proizvod ili usluga kupljeni navedenom karticom bit će osigurani u narednih 90 dana, kako kod korisnika kartice, tako i kod osobe kojoj korisnik poklanja predmet kupovine, ako nije pokriven drugim garancijama, uz sačuvan originalni račun i u okviru određenih novčanih limita u pogledu cijene i iznosa pokrića. Uz sve navedeno uz ovu karticu korisnici Android uređaja mogu plaćati uz opciju Google PayTM ili koristiti niz benefita za kupovine online ili u trgovinama kako u BiH, tako i širom svijeta. Detaljnije na linku.

Kako postati korisnik Visa Platinum kartice?

Korisnik navedene kartice može postati svaki postojeći ili novi klijent Banke u okviru IN paketa Premium ili IN paketa Prestige, a o čemu se možete informirati na web stranici Banke ili posjetom najbliže poslovnice.

Kopirati
Drag cursor here to close