Mercator

Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine!

Od danas kreće 7. val kampanje “Moji brendovi, naše vrijednosti” kao i velika nagradna igra pod nazivom “Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine”
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 10. 2020. u 17:13 Promotivni sadržaj
Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine!

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još jedno iznenađenje za svoje vjerne kupce pripremio je Mercator za kraj godine. Od danas kreće 7. val kampanje “Moji brendovi, naše vrijednosti” kao i velika nagradna igra pod nazivom “Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine” kojom ćemo obradovati ukupno 110 naših sretnih kupaca.

Nagradna igra traje od 22. listopada do 16. prosinca 2020. godine, a  sudjelovati mogu svi kupci koji ostvare minimalnu kupovinu u vrijednosti od 30 KM i više u Mercator prodavnicama i s minimalno jednim artiklom, koji je na polici i u katalogu označen oznakom ''Moji brendovi''.

''Kako su već naši kupci navikli, s novim, sedmim  valom kampanje “Moji brendovi naše vrijednosti”, počinje i nova, izuzetno atraktivna Nagradna igra koju smo u potpunosti  prilagodili trenutnoj situaciji, vodeći računa o željama i potrebama naših kupaca. Ovaj put smo za kupce pripremili veoma vrijedne nagrade, a  najsretnije želimo nagraditi godišnjom poklon kupovinom u Mercatoru. Nagradni fond u vrijednosti od 50.000 KM se sastoji od 5 poklon kupovina u iznosu od 5.000 KM, zatim 5 poklon kupovina u iznosu od 3.000 KM i 100 poklon kupovina u iznosu od 100 KM.'', izjavila je Martina Jakešević, voditelj projekata i kampanja Mercatora BH.
 
U narednom periodu, police svih Mercatorovih prodavnica će krasiti oznake proizvoda, s posebnim naglaskom kupcima na njihove omiljene brendove, kao što su: Sarajevski Kiseljak 1,5l, Sarajevsko Pivo Premium, Duel deterdžent i omekšivač, Franck čipsi čips, Munchmallow i brojni drugi.

Podržite svojom kupovinom vaše omiljene brendove s polica Mercatora i uživajte u fantastičnim nagradama koje je Mercator pripremio za vas.

Foto: PR / Uz moje brendove do godišnje poklon kupovine!
Kopirati
Drag cursor here to close