Radionica

Uspješno realiziran Mini MBA program UniCredit Bank

UniCredit Bank d.d. pružila je studenticama i studentima dodatnu nadogradnju znanja kroz praktično iskustvo stručnjaka vodeće bankarske institucije u Bosni i Hercegovini.
Gospodarstvo / Tvrtke | 19. 05. 2022. u 16:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završnom cjelodnevnom radionicom sa stručnjacima iz UniCredit Grupe, okončan je ovogodišnji Mini MBA program namijenjen studenticama i studentima završnih godina ekonomskih fakulteta u Bosni i Hercegovini.

Ovim društveno korisnim projektom, UniCredit Bank d.d. pružila je studenticama i studentima dodatnu nadogradnju znanja kroz praktično iskustvo stručnjaka vodeće bankarske institucije u Bosni i Hercegovini, koji su održali pojedinačne online radionice na fakultetima, ali i eksperata paneuropske bankarske grupacije UniCredit, tijekom posljednje radionice namijenjene svim uključenim studentima.

Kroz cjelodnevnu radionicu koja se održala u online formatu, predavači su na praktičnim primjerima i iskustvima predstavili teme koje su ključne za uspješno poslovanje poput poslovne transformacije, makroekonomskih trendova, financijskih analiza, projektnog i procesnog menadžmenta te korporativnu kulturu i različitosti, ravnopravnosti i uključenosti.

Uvaženi gosti, Teodora Petkova, direktorica UniCredita za regiju Istočne Europe, upoznala je studente s temom Poslovne transformacije, dok je Dan Bucsa, Vodeći ekonomist za regije Centralne i Istočne Europe, prezentirao aktuelne izazove na tržištu i njihov utjecaj na naš region.

U nastavku su Nikolina Zečić, Gay Sara i Elena Chercheja razgovarale sa studentima na temu Korporativne kulture, različitosti, ravnopravnosti i uključenosti, dok je Francesco Sferlazza predstavio procesni i projektni menadžment. Gerald Ducke je, obrađujući temu finansijskih analiza, dao praktični osvrt na analize i najbitnije indikatore.

Svojim izlaganjima predavači su potakli studente na mnogobrojna pitanja, a zaključnu riječ na radionici uputila je predsjednica Uprave UniCredit Bank d.d., Amina Mahmutović.

UniCredit Bank kontinuirano kroz svoj ekološki, društveni i upravljački angažman provodi finansijske edukacije namijenjene našim sugrađanima s posebnom pažnjom na mlade. Osnaživanje mladih za daljnje učenje i razvoj predstavlja važan preduvjet za razvoj društva i lokalne zajednice, a kroz volonterski angažaman zaposlenika koji dijele svoja znanja i iskustva, UniCredit Bank doprinosi osnaživanju razvoja zajednice.

Kopirati
Drag cursor here to close