Prva u Hercegovini

U Mostaru svečano otvorena poslovnica Inter Cars

Poslovnica Inter Cars Mostar posjeduje kancelarijski prostor, skladište, prodajni salon, te učionicu za obuku radnika i suradnika.
Gospodarstvo / Tvrtke | 27. 05. 2022. u 14:53 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon nekoliko tjedana intenzivnog planiranja i pripremanja u Mostaru je svečano obilježen početak rada 8. Inter Cars poslovnice u BiH, a prve u Hercegovini.

Druženju koje je počelo u 14h je prisustvovalo više od 300 gostiju iz BiH i regije. Objekat je spremno dočekao veliki broj gostiju već od samog početka eventa, a kako je vrijeme odmicalo tako je i atmosfera na lokaciji Bišće polja bila sve bolja. Svemu tome je doprinosio i sjajni Dino Džihić iz Zenice koji je u muzičkom smislu priredio noć za pamćenje.

PR  / U Mostaru svečano otvorena poslovnica Inter Cars

Pored odlične atmosfere i druženja koje je bilo obojeno Inter Cars zastavama sa svih strana naši gosti su dobili i simbolične poklone. Također, vrijedne nagrade za sve prisutne su osigurali i naši partneri Mann-Filter, ZF grupacija, Elring, Delphi, Motul i febi.

Tokom cjelodnevnog druženja svi gosti su imali priliku razgledati naš maloprodajni salon, ali i ogromno skladište ispunjeno rezervnim dijelovima od preko 400 različitih dobavljača.

PR  / U Mostaru svečano otvorena poslovnica Inter Cars

Inače, poslovnica Inter Cars Mostar posjeduje kancelarijski prostor, skladište, prodajni salon, te učionicu za obuku radnika i suradnika. Skladište od 1000 m2 se prostire na 4 sprata i ispunjeno je artiklima od preko 400 različitih dobavljača. Svi naši dobavljači zadovoljavaju stroge standarde kvalitete te smo ovlašteni kanal distribucije najjačih brendova na europskom i svjetskom tržištu. Ponuda poslovnice u Mostaru uključuje više od 1.4 milijuna vrijednosti različitih rezervnih dijelova za putničke automobile i kamione, kao i rezervnih dijelova i pribora za prikolice, autobuse i poljoprivredne mašine. Inter Cars u Mostaru trenutno zapošljava 15 radnika sa tendencijom novih zapošljavanja.

U sklopu svake Inter Cars poslovnice nalazi se prodajni salon koji možete posjetiti i dobiti sve željene informacije o artiklima ali i saradnji sa Inter Carsom.

Pored toga, uvijek smo dostupni preko socijalnih mreža, e-maila te direktno u poslovnici Mostar čiji su kontakt podaci:

036 397 901 – putnički program (automobili i motocikli)

036 397 902 – LKW (teretni program)

036 397 901 blagajna

Viber:

063 900 905 – putnički program

063 900 995 teretni program

Google maps lokacija: Inter Cars PJ Mostar

E-mail: [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close