Bišće Polje bb.

Svečano otvorenje poslovnice LUK u Mostaru

U bogatoj ponudi svi kupci mogu pronaći proizvode poznatih brendova kao što su Vaillant, Mitsubishi Electric, Centrometal, Wavin, Grundfos, Thermoflux, OBI i mnogi drugi.
Gospodarstvo / Tvrtke | 31. 08. 2019. u 09:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija LUK d.o.o. na bh tržištu je prisutna 34 godine, a u Mostaru posluje od 2011. godine kao specijalizirani centar za grijanje, klimatizaciju i vodoinstalacije.

U cilju poboljšanja kvalitetete usluge poslovnica je dobila novu adresu u Mostaru - Bišće Polje bb.

Foto: Bljesak.info / Svečano otvorenje poslovnice LUK u Mostaru

U petak, 30. kolovoza 2019. godine, LUK d.o.o. je upriličio svečano otvaranje poslovnice na novoj adresi. Uz druženje s kupcima, dobavljačima i poslovnim partnerima i presjecanje vrpce simbolično je obilježen početak rada poslovnice.

‘’Kompanija LUK u želji da ponudi najbolji materijal i opremu iz segmenta grijanja, klimatizacije, vodomaterijala i sanitarija kako priznatih svjetskih, tako i domaćih proizvođača te ponudi vrhunsku uslugu i kompetentnu tehničku podršku ulaže u razvoj i širenje poslovanja. Otvaranje poslovnice na novoj lokaciji u Mostaru pokazatelj je da kontinuirano radimo na novim projektima i imamo za cilj da se naši kupci osjećaju ugodno te pronađu sve za njihove profesionalne potrebe”, izjavila je Ana Ilić, koordinator marketinga grupacije LUK.

Foto: Bljesak.info / Svečano otvorenje poslovnice LUK u Mostaru

Ljubazno i stručno osoblje bit će na usluzi kupcima od 8:00 do 16:00 sati radnim danima i od 8:00 do 14:00 sati subotom u 455 m² suvremeno uređenog prostora. U bogatoj ponudi svi kupci mogu pronaći proizvode poznatih brendova kao što su Vaillant, Mitsubishi Electric, Centrometal, Wavin, Grundfos, Thermoflux, OBI i mnogi drugi.

Foto: Bljesak.info / Svečano otvorenje poslovnice LUK u Mostaru

Posljednjih nekoliko godina LUK bilježi rast u svim segmentima poslovanja. Sa šest poslovnica i više od 100 zaposlenih, širenjem poslovne mreže i adekvatnim odgovorima na zahtjeve kupaca, evidentan je svakodnevni rast broja kupaca koji ukazuju povjerenje koristeći kako proizvode, tako i usluge kompanije LUK.

Kopirati
Drag cursor here to close