Aluminij d.d. Mostar

Skupština dioničara Aluminija danas nije održana jer nije postignut kvorum

Iz Aluminija tvrde kako Skupština nije održana jer nije bilo kvoruma.
Gospodarstvo / Tvrtke | 31. 10. 2017. u 14:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz Alumiija su uputili demanti na današnji tekst koji smo objavili pod naslovom Sprema se velika pljačka Aluminija.

''Kako su nas iznenadile skandalozne i neargumentirane izjave gosp. Željka Damjanovića, koje povlače i kaznenu odgovornost, a o čemu će mjerodavna tijela dati konačnu riječ, tako smo ostali nemalo iznenađeni odlukom Bljeska, kao portala koji uživa osobit ugled u široj društvenoj zajednici, da ovakove tvrdnje objavi bez kontaktiranja druge strane, na što obvezuje i osnovni postulat novinarstva'', navodi se u priopćenju iz tvrtke Aluminij d.d. Mostar.

''Skupština dioničara Aluminija danas nije održana jer nije postignut kvorum! Sukladno zakonskim odredbama, s kojima su danas okupljeni dioničari i njihovi punomoćnici upoznati, Nadzorni će odbor Društva, u roku od tri dana, obznaniti rok održavanja ponovljene Skupštine.

Da nas je netko s Bljeska kontaktirao dobio bi ovaj razuman i jasan odgovor, a bavljenje spekulativnim novinarstvom i svođenje izvještavanja o Aluminiju na razinu tabloidnoga pisanja, ne donosi ništa dobroga ni onomu tko piše ni onomu tko je predmetom pisanja, osim što daje medijskoga prostora pojedincu čiji je kredibilitet razjašnjen činjenicom da ga je javno demantirao čak i Nezavisni sindikat zaposlenika Aluminija u čije se ime novinarima obratio nakon nedavnoga štrajka upozorenja.

Zahtijevajući objavu ovoga demantija u cjelini, pozivamo Vas da nam budete potporom i osloncem u složenomu procesu spašavanja i oporavka Aluminija, a ne mjestom na kojemu će se interesne skupine iživljavati nad našim teškim trenucima'', navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close