DIAL

Damjanović: Sprema se velika pljačka Aluminija

Željko Damjanović dopredsjednik Udruge malih dioničara 'DIAL' je rekao kako se sprema velika pljačka u  Aluminiju.
Gospodarstvo / Tvrtke | 31. 10. 2017. u 13:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sprema se jedna velika pljačka u Aluminiju.  Pet ljudi je protiv toga i mi smo išli da smijenimo članove ispred malih dioničara, međutim Skupština nije održana'', rekao je za Bljesak.info Željko Damjanović, dopredsjednik Udruge malih dioničara 'DIAL'.

Kako je objasnio Damjanović danas je trebala biti održana Skupština na kojoj su trebali smijeniti tri člana ispred malih dioničara.

''Prikupili smo dovoljan broj dionica da bi smjenili tri člana ispred malih dioničara. Neslužbeno smo saznali da se Skupština odgađa. Nitko nama službeno nije objasnio da se Skupština odgađa'', rekao je Damjanović i nastavio: ''Kako se ovo sve sada odigralo morat će otići cijeli Nadzorni odbor. Mi smo pozvali Vladu Federacije i Registar vrijednosnih papira jer svi oni rade u dosluhu i dogovoru. Nemamo povjerenja više, a u firmi se svaki mjesec stvara sve veći gubitak.  Moramo nešto poduzeti'', rekao je Damjanović.

Podsjećamo, prije nekoliko dana Nezavisni sindikat zaposlenika ''Aluminija'' d.d. Mostar održao je jednosatni štrajk upozorenja. Sindikat je tom prilikom želio upozoriti na niz neriješenih pitanja, a prvenstveno na nepotpisivanje kolektivnog ugovora.

Kopirati
Drag cursor here to close