Popusti do 30%!

Salon namještaja Ivanković otvara svoju poslovnicu u Ljubuškom

Noviteti i popusti do čak 30% Vas očekuju u novootvorenom izložbenom prostoru koji se nalazi u industrijskoj zoni Ljubuški.
Gospodarstvo / Tvrtke | 21. 07. 2022. u 10:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom 26. godina postojanja, kvaliteta, tradicija i iskustvo salona namještaja Ivanković postali su prepoznatljivi u cijeloj Hercegovini pa i šire. Kao vodeći distributer namještaja u Hercegovini otvaramo svoj salon i u Ljubuškom, u ponedjeljak 25.srpnja 2022. godine.

Iz naše bogate ponude odaberite proizvode renomiranih svjetskih proizvođača te uživajte u luksuzu dostupnom svima. Pronađite sve za Vaš dom na jednom mjestu.

salona namještaja Ivanković postali su prepoznatljivi u cijeloj Hercegovini pa i šire. Kao vodeći distributer namještaja u Hercegovini otvaramo svoj salon i u Ljubuškom, u ponedjeljak 25.srpnja 2022. godine. do čak 30% Vas očekuju u novootvorenom izložbenom prostoru koji se nalazi u industrijskoj zoni Ljubuški.

Osim posebno označenih proizvoda sa popustima do 30% očekuju Vas i noviteti naših dobavljača. Iskoristite priliku i uredite svoj dom baš onako kako ste oduvijek htjeli, kvalitetno, praktično i moderno.

Vaš salon namještaja Ivanković

Kopirati
Drag cursor here to close