Jesen u Mepas Mallu

Proslavite s nama Međunarodni dan kave uz raskošnu Philips jesen u Mepas Mallu

Gospodarstvo / Tvrtke | 28. 09. 2023. u 14:14 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Espresso, Macchiato, Latte, kuhana kava, Cappuccino ... bez obzira kakvu kavu volite, jedno je sigurno, bez omiljenog okusa teško je zamisliti dan. Život je ljepši s toplom šalicom u ruci, stoga ne propustite obilježiti Međunarodni dan kave u Mepas Mallu i osvojite vrhunske Philips nagrade!

Međunarodni dan kave obilježava se 01. listopada, s ciljem podizanja svijesti o važnosti osnaživanja i pružanja podrške malim uzgajivačima kave.

U subotu 30.09. od 11:00 sati u suradnji s partnerom Franck proslavimo Međunarodni dan kave na platou Mepas Malla. Posjetitelji će u super atmosferi uz šalicu ugodnih razgovora sudjelovati u promociji Franck Crema turske kave, Franck Specialtya, Franck Nota Kapsula, Philips LatteGo aparata za kavu i pritom osvojiti super nagrade. Posjetitelji će se moći osvježiti vodom Leda i uživati u slatkom corneru slastičarne Lana.

Poželite dobrodošlicu jeseni shoppingom u Mepas Mallu i možda baš vi osvojite jednu od Philips high end nagrada uz koje ćete ovu jesen pamtiti po savršenim jutrima i druženjima uz omiljena jela samo za vas i vaše najdraže.

Do 15.10. obavite kupovinu u Mepas Mallu, u aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa i osvojite izvrsne Philips kućanske uređaje: dva Espresso LatteGo aparata, Philips Airfryer XXL i Philips Pasta maker.

Bogate nagrade sjajan su povod za jesenski shopping nakon događaja i možda vaš dom postane oaza raskošnih druženja.

Vidimo se na kavi u subotu na platou Mepas Malla od 11 sati!

Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close