Paviljon 2

JP Autoceste FBiH sa partnerskim tvrtkama na Sajmu gospodarstva Mostar 2022

Tijekom mostarske sajamske manifestacije JP Autoceste FBiH posjetiteljima promovira ACC TAG uređaj, moderni sustav elektronske naplate cestarina koji ima važnu ulogu u sigurnosti cestovnog prometa.
Gospodarstvo / Tvrtke | 06. 04. 2022. u 11:23 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Paviljonu 2 Međunarodnog Sajma gospodarstva Mostar 2022. posjetiteljima se i ove godine predstavlja JP Autoceste FBiH, zajedno sa svojim partnerskim tvrtkama na projektu izgradnje Koridora Vc – Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša, BS Telecom Solutions d.o.o. Sarajevo, Hering d.d. Široki Brijeg i IGH d.o.o. Mostar.

PR  / JP Autoceste FBiH sa partnerskim tvrtkama na Sajmu gospodarstva Mostar 2022

„Koridor Vc, koji je naš glavni i strateški važan projekt za FBiH, žila je kucavica, kako gospodarstva, tako i prometa. U protekle četiri godine završili smo 30 kilometara autoputa i u promet pustili 22 kilometra. Tijekom spomenutog razdoblja pripremali smo projekte i raspisivali natječaje za nove dionice. Trenutno imamo aktivno osam gradilišta, na kojima se gradi još 40 kilometara autoputa, ukupne investicijske vrijednosti od 1,14 milijarde KM. Do kraja godine ćemo započeti izgradnju 85 kilometra autoceste u vrijednosti 2,46 milijarde KM. Osim toga, raspisani su tenderi i na sjeveru i jugu zemlje. U ovoj godini očekujemo raspisivanje svih dionica na kompletnom koridoru“, kazala je Mia Glamuzina, šef Odjela marketinga u JP Autoceste FBiH, dodavši kako je cjelokupno financiranje zaokruženo, što znači da će se moći započeti sa aktivnostima na svim dionicama autoceste na Koridoru Vc.

Važno je naglasiti i kako će vrlo skoro biti raspisan i natječaj za dionice koje su od strateške važnosti za završetak kompletnog Koridoru Vc kroz Federaciju BiH - Mostar sjever-Mostar jug i tunel Prenj.

Tijekom mostarske sajamske manifestacije JP Autoceste FBiH posjetiteljima promovira ACC TAG uređaj, moderni sustav elektronske naplate cestarina koji ima važnu ulogu u sigurnosti cestovnog prometa.

Štand JP Autoceste FBIH posjetite u Paviljonu 2 Sajma gospodarstva Mostar 2022. sve do subote u od 10.30 do 18.30.

Kopirati
Drag cursor here to close