Imtec i Intesa Sanpaolo Banka: 9% popusta na cijeli asortiman

U razdoblju od 22. 6. – 12. 7. 2020. godine, na svim IMTEC prodajnim mjestima uključujući i webshop, plaćajte jednokratno i na rate karticama Intesa Sanpaolo banke i ostvarite 9% popusta.
Gospodarstvo / Tvrtke | 22. 06. 2020. u 11:35 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukoliko posjedujete bilo koju karticu Intesa Sanpaolo Banke, započnite ovo ljeto uz super pogodnosti! U želji da vam olakšamo kupovinu željenog proizvoda, omogućili smo vam akcijski popust u suradnji sa Intesa SanPaolo bankom.

U razdoblju od 22. 6. – 12. 7. 2020. godine, na svim IMTEC prodajnim mjestima uključujući i webshop, plaćajte jednokratno i na rate karticama Intesa Sanpaolo banke i ostvarite 9% popusta. Popust se odnosi na cijeli prodajni asortiman.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni info broj 0800 223 38 ili e-mail [email protected]

IMTEC je domaća IT kompanija fokusirana da pruži vrhunsku uslugu svojim klijentima putem prepoznatljivog lanca specijaliziranih trgovina IT opremom i digitalne platforme za online prodaju, www.imtec.ba.

Svakodnevno opskrbljujemo 10-tine hiljada klijenata personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te technology dodacima. 

Za napredne poslovne korisnike na području čitave BiH stalno smo u procesu razvoja i prodaje velikog broja složenih IT rješenja, koji sadrže hardver, softver i našu uslugu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close