Sjednica Nadzornog odbora

Imenovana nova Uprava HT Mostar

Na sjednici Nadzornog odbora JP HT d.d. Mostar imenovana je nova Uprava ovog javnog poduzeća na mandatno razdoblje od četiri godine.
Gospodarstvo / Tvrtke | 04. 04. 2024. u 15:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na sjednici Nadzornog odbora JP HT d.d. Mostar održanoj 3. travnja imenovana je nova Uprava ovog javnog poduzeća na mandatno razdoblje od četiri godine.

Tom prilikom za predsjednika Uprave/direktora imenovan je Goran Kraljević, izvršni direktor za tehniku i informacijske tehnologije je Draženko Pažin, Gordana Bilić imenovana je za izvršnu direktoricu za financije, dok je Sanja Primorac Brkić imenovana za izvršnu direktoricu za marketing i prodaju.

Podsjetimo, Vlada Federacije Bosne i Hercegovine 13. ožujka je dala suglasnost Nadzornom odboru Javnog poduzeća Hrvatske telekomunikacije d.d. Mostar za donošenje Odluke o imenovanju članova Uprave ovog javnog poduzeća uime državnog kapitala, na razdoblje od četiri godine.

Prije toga dana je prethodna suglasnost Nadzornom odboru ovog javnog poduzeća za donošenje Odluke o razrješenju vršitelja dužnosti članova Uprave, radi završetka natječajne procedure.

Kopirati
Drag cursor here to close